Malermester Per Nielsen

firmaet dækker Amager, København og resten af Sjælland

Epoxy: Utrolig slidstærk gulvbelægning, meget rengøringsvenlig, velegnet på beton gulve i kældre, altaner, lagerhaller og hvor der ellers ønskes en stærk vaskbar overflade.

 

Kan også bruges på badeværelser

 

Opsætning af filt og væv: Jeg har stor erfaring med opsætning af væv og filt, og ved hvad det kræves for at opnå et flot resultat. Filt er en meget moderne og populær vægklædning, dens glatte overflade er meget stilren og kan bruges alle vegne. Filt og væv er stærkere end savsmuldstapet og kan derfor minimere risikoen for, at der kommer sætningsrevner.

 

Opsætning af tapet: Jeg opsætter både almindelig savsmulds tapet og mønstret tapet. Man kan vælge at tapetsere en enkelt væg med mønstret tapet, det giver en farverig dekoration uden at det bliver for meget.

 

Maling af loft og vægge: Jeg rådgiver gerne omkring farver, så vi i fællesskab finder lige den farve der passer til dig. Jeg bruger kun kvalitets maling.

 

Udendørs arbejde: Jeg udfører alle former for udendørs arbejde. Det være bl.a. maling af vinduer, udhæng, plankeværker, facader og hele huse.

 

Maling af træværk: Jeg maler træværket i den farve, du ønsker og sørger selvfølgelig for at fjerne gamle kabel clips mm.

 

Inden arbejdet påbegyndes sørger jeg altid for en grundig afdækning af gulv og eventuelle møbler. Jeg fjerner altid affald og sørger for at efterlade dit hjem pænt og ryddeligt efter fuldført arbejde.